Bouwen van een klassengebouw op Campus Heiveld


Bouwheer: vzw KOGA
Opdracht: Bouwen van een nieuw klassengebouw
Datum Ingebruikname: 2017

Het project omvat het voorzien van een nieuw klassengebouw, een sanitair blok, een fietsenstalling en een speelplaats. Het gebouw bevat directie ruimtes met o.a. vergaderzaal, secretariaat, kitchenette en een bureau van de directeur. Er worden ook zes algemene klaslokalen en zeven vaklokalen ingericht waaronder techniek, fysica, aardrijkskunde en ICT. 
De klaslokalen worden verbonden d.m.v. een zonnige zuidelijk georiënteerde gang. Het spel van zon en schaduw gecreëerd door de zonnewering uit zichtbeton aan de gevel zorgt voor afwisseling en een speels karakter in deze ruimte. De klaslokalen genieten van zachte noord licht en uitzicht over een groen domein achter het gebouw.